Skip to content
Så här gör du gula tänder vita

Vinn Poké coins med Pepsodent!

Tävla med Pepsodent och vinn ett presentkort till antingen Apple App Store eller Google Play som du kan använda för att köpa Poké Coins i Pokémon GO, värde 250kr.

Pepsodent drar en vinnare varje fredag under 7 veckor med start i vecka 13. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter. Tävlingens tid: Tävlingen startar 23.03.2020 och slutar 11.05.2020. Vinnaren i pristävlingen utses av en jury varje fredag under 7 veckor med start i vecka 13.. Juryn kommer att välja den slutliga vinnaren grundat på korrekt svar på fråga nummer 1 och den bästa ideén för samarbetspartner för Pepsodents barnsortiment. Juryn består av Unilevers marknad och kategoriavdelnig. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinnarna kommer att medeleas via e-post. Läs fullständig villkoren, klicka länken.

Vänligen läs vårt meddelande om behandling av personuppgifter    och cookie-meddelande    för att förstå hur vi använder dina personuppgifter.

Unilever Sverige AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med genomförandet av tävlingen samt utskicket av nyhetsbrevet. Vi samarbetar med en tredjepart för att genomföra tävlingen samt att behandla dina personuppgifter i syftet att kunna skicka nyhetsbrev om ni väljer att prenumerera. Du kan när som helst avregistrera dig från att få nyhetsbrevutskicket vid att trycka på ”avregistrera”.